Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 3 Premium

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam kinguin.pl Kupowałem już z 10 gier i nie oszukali, a dodatkowo można płacić PaySafeCard ;)

Opublikowano

Ja sie zastanawiam nad keye.pl ale nie wiem czy nie dostane za to bana

Opublikowano

Nie dostaniesz, i nikt nie dostanie, szansa że klucz na keye.pl jest ruski i cię za niego zbanują jest taka sama jak to że steam zrobi przekręt i ukradnie ci z kąta wszystkie pieniądze albo sfałszuje zakup, czyli zerowa :), większość ludzi których znam kupowało na allegro klucze do bf-3 (w tym ja) od premiery bana nie dostałem

Tylko dodam że wersja z allegro to same dodatki bez pełnej podstawowej wersji, która jest w tym premium z keye.pl, zresztą zobaczcie opis.

-allegro :

WSZYSTKIE
DODATKI DO GRY W JEDNYM:

- Powrót do Karkand,
- Walka
w Zwarciu,
- Siły Pancerne,
- Dogrywka,
- Decydujące
Starcie.

Dodatki wymagają wersji
podstawowej.

keye.pl :

Premium Edition (Battlefield 3 + Premium) zawiera:
* grę Battlefield 3
* pakiet startowy (defibrylator i czujnik T-UGS, granatnik 40 mm, karabin M416 i ręczny karabin maszynowy M249 i wiele innych)
* Battlefield 3 Premium (czyli dodatki)

Opublikowano

Kup na keye, nic się nie stanie. Wiele razy kupowałem tam klucze do gier i wszystko działało jak należy.

Nie masz się czego obawiać. Jeżeli już nie chcesz z keye, możesz np. na GameCodes/KontaGier, strony są

tak samo zaufane jak keye, więc nie ma szans na oszustwo. ;)

Opublikowano

Dobra , przekonaliscie mnie . Kupuje z keye.pl :D

@kagor

Czyli na keye.pl sa wszystkie dodatki + bajery tak?

Opublikowano

Z opisu tak wynika, ale możesz wysłać maila z zapytaniem, na allegro piszę że są same dodatki i wymagają wersji podstawowej więc raczej jej tam nie ma a na keye piszę że zawiera podstawką bf-3 i premium (dodatki), więc moim zdaniem tak, ale możesz się dopytać dla pewności.

Opublikowano

To keye odpadają bo mam podstawke a chce zakupić samo premium.

Ludzie , na keye.pl jest SAMO premium tutaj cytat "Wysyłamy oryginalny kod aktywacyjny Origin w formie skanu na adres e-mail. Do działania wymaga aktywowanego Battlefield 3."

Przeciez widac to jak na dloni

Opublikowano

Dzięki za pomoc poleciały lajki. :-) Czy ktoś może potwierdzić czy ten przedmiot napewno zawiera dodatki ??? Bo na stronie nic o tym nie piszą ktoś to kupił ?? Proszę jeszcze o tylko to .

Opublikowano

Ja już kupywałem 2 razy bf3 przez fabryke kluczy, premium edition ale to już dawno ok. roku i limited edition tydzień temu i konto cały czas działa, klucz polski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...